Vladimir Putin a divortat

Asa cum ne-au anuntat cei de la All Moldovova inca de acum cateva zile, Vladimir Putin a divortat, lucru nefiresc in politca ruseasca. Pe noi ne framanta mai mult faptul ca  Yandex a depasit Bing pe plan mondial, ajungand astfel sa ameninte suprematia google, spun unii.

Ce legatura este intre divoryul lui Putin si Yandex? Este una mare, caci probabil sotia sa, Liudmila este singura care a inteles ca desi piata ruseasca este una imensa, formata din aproape(daca nu chiar toate) tot teritoriul fostei Uniuni Sovietice, ea nu va depasi niciodata piata americana – extinsa la scara planetara.

Desi mail.ru este preferata lagarului ex-sovietic, suficient de multi folosesc yahoo sau gmail, iar desi odnoklassniki este la anumite capitatole mai bun ca facebook-ul, iata ca rusii au conturi pe facebook, desi ma indoiesc ca nu folosesc Yandex in continuare.

Deci cam asta e legatura intre divortul lui Vladimir Putin si Liudmila, probabil ca in curand se va dovedi si ca Vladimir are o noua iubita, incredibil dar ar putea fi chiar cea despre care s-a ma scris, iar acum Vladimir Putin fiind un om liber, divortat, relatia lor poate deveni oficiala.

Cati bani va lua Liudmila de la Putin, va fi dovada caracterului fostului sef FSB, KGB si actualul prsedinte al Federatiei Ruse. Daca va da jumatate din ce are legal declarat, e un mic zgarcit, daca vor imparti apartamentul la doi, atunci ne oferim noi sa cedam gratuit dreptul de locuinta intr-o vila pe care o detinem!


Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.