Abonamente e4Ro

Cum cererile de colaborare au inceput sa creasca in ultima luna, oferim abonamente e4Ro pentru cei interesati sa scrie articole pe portalul e4Ro sau pe site-urile afiliate. Abonamentul minim este de 6 euro/luna, si include un cont de editor, care perimite postarea a cate articole se doreste, cu obligatia ca in fiecare saptamana sa nu se depaseasca un link dofollow, cele nofollow fiind nelimitate.

Intr-un articol se pot plasa maxim 2 link-uri la 250 de cuvinte, din care unul poate fi postat pe o poza.  Nu sunt admise scheme care sa manipuleze Page Rank-ul sau lunk-uri catre site-uri ce nu respecta TOS-ul Adsense.

Pentru cei ce doresc mai multe conturi de editori in reteaua TOP 400, plata se percepe astfel: abonament de baza+2 euro pentru primul cont aditional+ 1 euro/luna pentru restul.

Exemplu: un abonament ce cuprinde un cint principal de editor pe e4Ro+unul pe InfoMedia+ unul pe All MoLdova + unul pe Seriale TV va costa 6+2+1+1=10 euro/luna.

Vom plasa cateva site-uri pe care puteti posta, daca doriti o anumita nisa va rugam sa ne lasati un mesaj, va vom trimite separat o lista cu site-uri pe nisa dorita de dumneavoastra.

Daca doriti reclame de gen banner sau alte tipuri de reclame in reteaua TOP 400 ne puteti lasa deasemenea un mesaj cu oferta dumneavoastra.


Poate vrei sa citesti si:

 • Nu sunt noutati la acest subiect

One comment

 • Client e4RO

  Buna ziua.
  Avem pe site-ul dumneavoastra mesajul publicitar:

  Moderat

  Postarea a fost efectuata pentru noi de d-l O.O. cu care avem un contract in acest sens.
  Va rugam sa ne confirmati faptul ca postarea a fost facuta si ACHITATA in avans pentru 1 an de zile la adresa de email.

  Va dorim o zi frumoasa in continuare….
  V. D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.