Targ de joburi – Depune CV

Ce facem cand se anunta un Targ de joburi – depunem CV si asteptam sa fim chemati la un interviu. Cat de folositor este sa mergem la un targ de joburi – depinde de nivelul de pregatire pe care-l avem si mai ales de ce stim sa facem concret.  Daca esti in cautarea unui loc de munca, e bine sa aplici cam peste tot, nu se stie de unde sare iepurele.

Uni zic ca e bine sa ai si un CV pe internet, uite asa ca sa-l gaseasca cei de la PR mai usor, mai ales daca esti printre cei mai buni intr-un domeniu. Astfel ce-a venit ideea formidabila de a face un site cu CV-uri, deci nu cu job-uri, ca toata lumea ci cu sute de mii de CV-uri. Poate prinde indeea, daca vom gasi macar 20 de persoane dispuse sa-si publice CV-ul pe un site personal gazduit de e4Ro, atunci vom da drumul si la acest proiect.

Ca sa fie mai clar, vom face site-ul iCV.e4ro.com , iar ti vei avea o pagina personala (sau mai multe) unde vei putea sa iti postezi pe langa CV si alte informatii, articole sau ce vrezi tu ca va determina un angajator sa te aleaga si sa te angajeze. Dupa ce vor fi 100 de CV-uri cu siguranta ca angajatorii vor incepe sa frecventeze site-ul, iar la peste 1000 de CV-uri deja cei mai buni vor gasi un loc de munca in mai putin de o luna!


Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.