De ce NU sunt blogger

Daca ai un blog nu inseamna automat ca esti blogger, la fel cum daca ai masina nu inseamna automat ca esti sofer [ bun ]. Asadar NU ma consider blogger macar pentru simplu fapt ca nu prea lasa se se comenteze la mine pe blog-uri, ma rog pe asta las dar nu e cine stie ce aglomeratie: 537 de comentarii si inca 50 neaprobate. Atunci de ce scriu pe e4RO, daca nu vreau sa intru la categoria sus amintita? De proba, de sanky sau ma rog, de plictiseala. Tot acest site este un experiment, atata tot – imi foloseste in general doar mie si celor de la rubrica gramatica limbii romane.

De ce (NU) sunt blogger

Daca nu sunt blogger, atunci ce sunt? Un pierde vara al internetului, un taietor de frunze la caini, cam asta ar fi la modul general, cu atat mai mult cu cat gasesti la mine pe blog o gramada de greseli typo, nu mai zic ca precis o r fi si garamaticale pe ici pe colo. Ma si mir cum de se vad unii mari influenceri in devenire, bloggeri de succes sau mai stiu ce se considera ei. Nu mai bine lasi pe altii sa te aprecieze?

Un blog ar trebui sa aiba o tema, sa scrii despre ceva, nu despre orice si oricand. Asa cum fac eu cateodata, exemplu bun fiind articolul precedent. Dar cand esti pensionar si nu ai ce scrie, bati campii si te mai si astepti ca cineva te citreste [ oare? ]. Nici macar meniul e4RO nu spune nimic, Pana la urma ce avem aici? O tema gratuita, undeva la peste 1500 de articole, dintre care cel putin jumatate inutile, bani aruncati pe hosting si pe domeniu, dar na – la peste 100 de site-uri si 40 de domenii [ mama cate am vandut! ], marge si un blog de umplutura!

blogul meu

De ce NU sunt blogger


Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.