Statul in pat scade veniturile din blogging

Nu stiu de la ce, dar de doua zile ma doare incheietura de la mana stanga, iar eu sunt stangaci. Prin urmare iei am stat in pat mai toata ziua, iar cand sa ma uit la venituri ce sa vad? Au scazut la 50%, adica nu am distribuit pe FaceBook, sau mai stiu eu ce – dar si asa luna este mult sub nivelul normal al veniturilor. Nici azi nu e cine stie ce bine, asa ca maine si poimaine o sa ma apuc sa distribui cate 20 de articole, poate reusesc sa cresc de trei ori venitul obisnuit, sa recuperez.

Statul in pat scade veniturile din blogging

Recunoasc ca luna asta este groaznic, noroc ca am un client care a platit pe un an inainte, dar asta este. Intre timp m-am pus pe treaba si lucrurile au revenit la normal, ceea ce ma face sa cred ca nu am inca cum sa renunt la Social Media Marketing, atata timp cat imi dubleaza veniturile pe site. Nici nu stiu daca e cazul sa ma bucur ca am grupuri si pagini mari pe FaceBook care ma ajuta sa mentin veniturile pe site-uri la un nivel acceptatbil, sau sa plang ca inca nu am reusit sa ajung la un trafic organic care sa imi dea posibilitatea sa stau si sa numar euroii.

Partea buna sau plina a paharului este ca am ajuns deja la 900 de articole pe e4Ro, deci inca 100 de articole, ca timp ar insemna doua sau maxim trei luni, apoi trec la promovarea altui site, pana depasesc pe toate 1000 de articole, sa vedem atunci cum stau treburile. O veste buna pentru mine este si faptul ca domeniile .online merg bine, depasind 100 de euro venit pe luna. Adica sunt mai mult decat profitabile!

Venituri din online

Statul în pat scade veniturile din blogging


Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.