Sfaturi cultivare Momordica Charantia

Uite ca am gasit in sfarsit cateva sfaturi utile despre cultivarea celei mai speciale plante pe care am reusit sa o gust saptamana asta – Momordica Charantia, sau castravetele indian. Fructul este extrem de interesant dar amai ales de folositior pentru sanatate, atat profilactic dar si in cazul celor ce sufera de diabet zaharat. Portaul All Moldova, asa cum ne-am obisnuit de cand rasfoim internetul dupa informatii, are raspuns la multe intrebari.

Una din intrebari era cum se cultiva Momordica Charantia si daca este posibil sa o cultivi si in Romania. Am aflat de la ei ca se poate si ca nici nu este greu. Asa ca daca tot am facut rost de seminte de Momordica Charantia le voi pune chiar azi intr-un ghiveci. Nu pe toate, pe jumatate, daca pana la primavara sunt gata de a da roade e ok, daca am pus cam devreme, asta e, oricum am sa ud semintele periodic, ba mai bine o sa fac ceva ce stiu din copilarie: o sa le pun cu sugativa la incoltit. Daca se vede ceva, apoi plantez in ghiveci!

Dac aai inercat si tu sa cultivi Momordica Charantia si a dat rezultate, lasa un mesaj, iar daca vrei sa icerci, tot asa, lasa un mesaj mai jos, aici sau pe site-ul All Moldova, cei care au dat tonul la muzica!


Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.