Samsung Pay si Google Pay in Romania

Teoretic nu credeam sa am nevoie de serviciile Samsung Pay si Google Pay in Romania, in Moldova nici atat [ asta pentru ca in MD nu prea ai unde sa le folosesti! ]. Totusi plata cu telefonul mobil este o varianta de a nu cara dupa tine chestii inutie, cum ar fi cardurile de credit sau de debit. Am un amarat de Sansung S6, care teoretic ar putea folosi cel putin Samsung Pay, doarca daca vreau sa adaug aplicatia, ma trezesc cu mesajul: indisponibil in tara in care va aflati! Asta e, pe Samsungul 7 a lui Teo merge, doar ca evident se prinde repede ca banca de la care vreau sa adaug cardul, nu e din Germania, de unde a venit telefonul!

Samsung Pay si Google Pay in Romania

Asadar nu ma prind ce sa pun pe telefon: a ar merge George de la BCR parca, iar la discutia Monese versus Revolut as zice ca as fi ales azi ultima varianta. Pentru ca ofera carduri virtuale, care daca s-ar lega si cu contul PayPal nu cu cel bancar, ar fi fost excelent! Asta e, nu gasesc eu mereu cele mai bune solutii, la fel cum de luni de zile zic ca ma mut de la GoDaddy la Claus Web cu domeniile. Ei zic, eu platesc dublu si degeaba.

Ideea care ma roade este urmatoarea: daca nu pot folosi Samsung Pay si Google Pay in Romania si Moldova, atunci de ce le nai tot fac atata publicitate in limba roamana? Ca doar nu se gandesc la romanii si moldovenii din USA. Ce alternative am eu la Google Pay in Romania? Habar nu mai am, pentru ca momentan sunt intr-o tara unde nici pomeneala de aceste alternative: Moldova! Asta pana trece coronavirusul asta si se redeschid granitele sa vin acasa! As veni si acum, ca am dreptul, dar nu vreau sa stau 14 zile la campingul de stat oferit repatriatilor de statul roman.

samsung-pay-Romania


Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.