Romanul, munca si impertinenta

Am avut si eu un contract cu un romanas de-al nostru, nu cine stie ce suma si nu cine stie ce muna. Pe scurt situatia e cam asa: la o saptamana d ela angajare a uitat sa-si faca treaba. Intrebat ce se intampla raspunde: stiam eu ca am uitat ceva dar nu mai tineam minte ce-i. OK, dojenit promite ca nu mai face. Mai trece o saptamana, se verifica treaba si ce sa vezi? In loc sa inceapa la 8 incepea de cateva zile munca la 10 sau 11. Luat iar la rost, zice: pai oricum nu sunt clienti de la 8, ca am vazut eu ca primii vin pe la 11. Normal, daca pana atunci e inchis, ce vanzari sa fie?

Romanul, munca si impertinenta

Ca sa fie clar, e vorba de o munca remote – de acasa, se poate programa pe o luna inainte. Urmeaza a treia abatere, iarasi iertat – adica nu i s-a scazut salariul pentru zilele nelucrate. Minune, mai trec cateva luni si iarasi treaba nefacuta. Seara vad ca nu e ok, ii scriu si zice: pai eram la tara, am vazut eu ca 20% din treaba nu a iesit cum trebuie, dar am programat si pe a doua zi, e o problema cumva de nu merge. Pai zic, nu era normal sa-mi zici? Pai ce sa verific din ora in ora, eu am facut ce trebuia, asta e. Ok, zic: punem punct si iti opresc 4 zile nemuncite ok, iei leafa pe restul zilelor ok.

Pff, pai ce sefu, te introci din urma, alea le-ai trecut cu vederea, asta e! Pe bune? Adica eu pagubitul si tu nicio treaba? Da ba bani cati vrei, eu gasesc pe jos baniii aia, nu ma targui cu tine. Ca sa vezi, omul gaseste pe jos salariul [ nu-s bani multi, vorba de o ora pe zi de munca ], nu conteaza ca a calcat pe bec de 4 ori. Poate gresesc eu, dar mi se pare cam impertinet omul meu [ angajatul, evident].


Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.