Recuperare cont FaceBook

Din ce in ce mai multa lume se plange ca si-a pierdut contul pe FaceBook, multi avand conturi reale si confirmate prin telefon. Este adevarat ca sunt destul de multe conturi false, insa credem noi ca nu este benefic pentru o persoana sa-si publice datele reale pe o retea de socializare.

Din mai multe motive, unul ar fi faptul ca multi rau voitori cauta profile reale, unde sunt afisate cat mai multe date despre o persoana, apoi incearca sa foloseasca aceste date in mod ilegal.

Dar sa trecem la subiecul nostru, cum recuperez contul de FaceBook daca a fost blocat. Reteaua de socializare pune la dispozitie o varianta care spunem noi, este in detrimentul utilizatorului de buna credinta.

Sa presupunem ca datorita intereselor pentru un anumit domeniu, cum ar fi moda, ai ajuns sa ai 5000de prieteni, numarul maxim admis. Prieteni ce au cerut ei sa fie adaugati, fie pentru a impartasi cu tine informatii afisate pe „wall”, fie pentru ca isi doresc o lista de prieteni mai mare, ei fiind cei care impart informatia, si doresc o cat mai mare audienta.

Ei bine, te trezesti cu contul suspendat pe FaceBook! Iar pentru recuperarea lui primesti 5 poze aleatoriu selectate din lista ta de prieteni, poze ce au fost postate la un moment ca poze de profil. Iar tu trebuie sa descoperi in timp scurt, cateva secunde, al cui este. Sansele sa o faci sunt minime, din totalul de 5000 de prieteni, daca ai noroc, poti nimeri unul sau doi, mai acticvi. Si uite cum contul tau de FaceBook este iremediabil pierdut! Ce faci in acest caz? Incerci sa-l recuperezi, ai putea scrie un mesaj de pe alt cont, al unei rude, cum ca s-a facut o eroare.  Sau … poate ai tu alta idee!


Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.