Prima zi de iarna in noiembrie

Azi am iesit afara sa dau zapada de pe masina, nu stiu de ce dar nu-mi place iarna deloc, poate pentru ca astia de la termoficare nu prea dau caldura si caloriferele sunt abia dezmortite, sau poate ca asa sunt eu, mai friguros. Ca sa fie mai bine, desi am schimbat cauciucurile cu cele de iarna, nu am pus apa pentru parbriz, deci azi la primul drum direct la PECO ma opresc. Oare cum faceam eu prin 2013 cand mergeam la munca in plina iarna la cinci dimineata?

Prima zi de iarna in noiembrie

Cand dadeau la Pro TV imagini cu ninsorile din tara parea ceva indepartat, azi cand a trebuit sa ies eu din casa, nu mai era asa de placut. Azi trebuia sa duc masina la o evaluare la reprezentanta Skoda, evident ca nu ma mai duc, o sa zica ca-s neserios, dar cum si ei m-au amanat cu test drive-ul, sa zicem ca sunt chit. Cand ninge e frumos, dar doar ca sa te uiti pe geam sau ma rog, sa fii in concediu si sa te plimbi cu sania trasa de cai, asa cand trebuie sa faci activitati prin frig, nu mai este chiar placut – cel putin pentru mine.

Am ajuns si eu ca greierele ala, prieten cu furnica: cri, cri, cri iarna gri, nu credeam ca o sa vii! Macar anul asta, desi evident glumesc, iarna si zapada sunt bune, doar ca nu m-am obisnuit eu cu ea! Tot caut tara in care sa ma mut: sa fie casele ieftine, sa fie asa nici cald nici frig, sa poti trai boiereste cu maxim 500 de euro pe luna – familie cu doua persoane – sa fie zapada numai la munte si ala sa fie la maxim 100 km de casa mea, daca se poate dus – intors,si ar mai fi conditii, dar asta e tara de vis, nu exista!

curatat-masina-iarna


Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.