Planuri pentru 2014

Anul 2013 a fost un an bun pentru noi, cel putin raportat la alte activitati posibile a fi desfasurate in Romania. Iata de ce ne-am propus ca in prima jumatate a anului ce vine sa deschidem o noua nisa, cea a subdomeniilor cu plata pe e4Ro, iar daca merge ok, sa extindem serviciul pe e4MD, e4De si alte domenii de acest fel din reteaua noastra.

Ce inseamna subdomenii cu plata?

Portalul e4Ro va oferi si de acum inainte servici de gazduire gratuite, insa in mod evident ne rezervam dreptul de a posta propriile reclame pe site-urile gazduite gratuit. In schimb pentru cele cu plata, sunteti unicul beneficiar a tot ce inseamna site gazduit de e4Ro.

Planuri de gazduire e4ro

Sa presupunem ca iti doresti un site – www.bucovina.e4ro.com, tot ce trebuie sa faci este sa ne lasi la rubrica Contact un mesaj cu ceea ce vrei. Poti opta pentru gazduirea gratuita, asa cum am spus mai sus, singurul dezavantaj este acela ca vei avea reclame postate si de noi [deci evident ca poti posta si tu].

Pentru 1 euro lunar, primesti gazduire nelimitata – trafic, casute de email si o baza de date. Fiecare pachet suplimentar de 5 baze de date te costa 1 euro, iar pentru plata integrala pentru un an de zile, adica 60 de euro – totul nelimitat + reclamele noastre pur si simplu dispar!


Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.