Operatiunea masina cadou

Nu stiu cum se face, dar mereu apar mesaje din astea pentru romanasii mei. Iar ei se pare ca pun botul, altfel nu ar distribui astfel de postari.

Buna ziua, ma numesc Marco Lachmund. Sunt tata, sunt fericit in familia mea. Vreau sa ofer cuiva o masina care are nevoie de ea. Este o masina draguta. Putinele motive pentru care vreau sa donez aceasta masina sunt pentru ca vreau sa merg in Statele Unite pentru un contract de munca de 10 ani. In loc sa las masina acasa, vreau sa dau acest cadou cuiva.
Mi-as dori ca un nou proprietar sa preia masina. Pentru ca pastorul meu ma sfatuieste sa dau masina cuiva care are nevoie cu adevarat de ea. Daca sunteti interesat, contactati-ma.

Operatiunea masina cadou

Nu am stat sa ma gandesc prea mult ce si cum opereaza cei care ofera masini cadou, asa pentru ca sunt ei buni la suflet, dar parca nici nu e greu de intuit. Nu stiu daca scopul lui e sa-l suni pe WhatsApp sau daca vrea sa-ti afle datele de cont. In cel mai probabil caz, vrea sa platesti ceva ca sa-ti trimita masina, ca banuiesc ca nu te cheama sa o ridici tu.

Asa ca ce mi-am zis eu? Ia sa iau si sa ii promovez putin, ca ma gandesc ca o sa caute cineva informatii, poate apare si cineva care a si luat legatura cu mascaricii astia. Ma si intreb daca vorbesc in romaneste. Oricum, sfatul meu este sa distribuiti articolul, poate salvam de la pacaleala macar pe cativa dintre naivii nostri.

Operatiunea masina cadou


Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.