Baner Caut Menajera

O veste buna pentru cei ce cauta bona

Din statistica facuta publica a site-ului Caut Bona, avem de dat o veste buna celor ce sunt in cautarea unei bone, cel mai repede si-au gasit un angajat de incredere membrii care au postat anuntul pe site.

Iar pentru cei care sunt inscrisi in cautarea unui loc de munca pe site-ul Caut Bona, vestea este la fel de buna, cei ce au lasat un CV pe site si-au gasit in proportie de 90% un loc de munca in maxim trei luni.

Avand in vedere ca site-ul este destul de nou, dar sta foarte bine in lista site-urilor ce acorda asistenta pentru anumite regiuni, cum ar fi Iasi, Ploiesti sau Tulcea, credem ca in viitorul apropiat acesta va ocupa cel putin 50% din piata anunturilor online din Romania. E un pariu pe care-l facem cu inetrnetul, caci doar motoarele de cautare vor decide cine va ocupa acest loc.

Evident este vorba si de munbca celor ce se ocupa de site, daca o fac cum trebuie, succesul le este asigurat. Iar cumau lansat de curand si un site pentru curatenia la domiciliu, credem ca sunt pe drumul cel bun! Succes!


Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.