Miliardar sub acoperire – episodul 2

Azi am vazut la Discovery episodul doi din seria Miliardar sub acoperire sezonul 2, iar concluzia mea a fost: la noi asa ceva nu se poate! De ce? Pai toti cei trei au gasit sprijin din prima zi, apoi au urmat cam aceiasi strategie, s-au agatat de cei la care au dormit sau la prietenii si cunostintele lor. Monique Idlett-Mosley a facut mai mult chiar, a ajuns sa o puna pe doamna primar sa-i gaseasca investitori pentru minunata ei afacere de un milion de dolari – sucuri cu curcuma, ghimbir si cirese! Pe bune? Asta e afacerea care o sa te puna pe picoare in 90 de zile?

Miliardar sub acoperire – episodul 2

In cazul lui Grant Cardone e si mai haios, a luat 10 mii de dolari de la viitorul sau partener care vinde saltele cu un profit de 25.000 de dolari lunar. Asta doar pe ideea lui ca va promova saltele alea, dupa ce a reusit sa obtina vanzari de 12.000 de dolari intr-o singura zi doar pe baza promovarii, care a costat cam 5.000 de dolari. Ma gandesc care o fi marja lor de profit, daca la 15 mii iti permiti promovare de 5.000?

In cazul blondei Elaine Culotti  de 57 de ani parca e altceva: ea a muncit din greu si a ales aceiasi varinata de afacere: sa ii schimbe hanul celui la care a locuit in piata publica. Sa nu zici ca ideea e rea, pentru ca pana la urma de mancare avem cu totii nevoie, de stat la hotel pe pandemie mai greu. Acum sa vedem de unde le vin banii celor trei, pentru ca si asta este o necunoscuta in acest moment.

Ziceam ca la noi nu prea merg treburile asa, nu stiu cum gasesti cazare gratis, dar mai greu este sa vinzi ceva inainte de a avea o firma, autorizati, etc. Nu mai zic ca sansa sa te intalnesti cu primarul la piata de legume si fructe este de la zero in jos. Sa gasesti sprijin la prima strigare, asta la noi este imposibil. Poate piedici da, asta gasesti la tot pasul, de la legislatie si pana la oameni.

Sa reusesti cu sprijinul oamenilor de frunte dintr-un oras, asta cred ca se poate si asa a finctionat si la mine, m-au ajuta Goga si Giurgiuvanu pe cand eram un nimeni. Bine, nici miliardar nu am ajuns. A, si mai e or geula de aur pentru a ajunge bogat: sa ai mereu oameni dispusi sa munceasca pentru tine, mai destepti decat esti tu. Iar la final s ale tragi teapa: Bill Gates sau Zuckerberg.

Miliardar sub acoperire - episodul 2

Miliardar sub acoperire – episodul 2: Elaine Culotti


Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.