Mi-am retras primii bani din Patreon

Uite ca am ajuns si la etapa asta, sa-mi retrag niste bani din Patreon, unde am ce sa vezi: 2 patroni si 13,74 Euro! Am scos doar ca sa vad cat primesc de fapt net, daca or fi macar 10 euro si tot e bine. Cica pana in weekend am banii, am sa ma uit sa vad. Dupa esecul cu casa din Ungaria deja macar atata fericire sa am si eu. Imi acopar cheltuiala cu doua mouse pad-uri facuta azi. Da, fix 10 euro am dat pe ele, sunt frumusele, mari si cat de cat de calitate. Unul este subtire cat foaia de hartie, altul e clasic, covoras din acela gumat.

Mi-am retras primii bani din Patreon

De ceva vreme mi-am facut un cont pe Patreon, speram sa fie ceva ce ma va ajuta sa vand celor ce vor sa ma ajute, servicii evident. Daca ti se pare ca articolul nu e tocmai ce trebuie, e din cauza ca am avut o deceptie, desi nu ar fi trebuit. Adica ma asteptam ca cei din jur sa fie exact cum sunt, doar ca azi parca mi-a pus un fel de capac. Aveam niste planuri, ma consilasem cu gandul ca trebuie sa fac 3000 de kilometri cu masina intr-o perioada nu tocmai ok pentru calatorii, dar NA – macar rezolvam o problem aveche de cinci ani.

Nu stiu de ce nici cu cei de la CarVertical nu vad sa fac cine stie ce afacere, desi am avut o tentativa de vanzare a unui raport. Poate ar trebui sa merg la un psiholog, cine stie daca nu ma va ajuta sa trec mai usor peste „insuccesurile” astea. Ca daca e vorba de succesuri, atunci fac fata cu brio. Stai sa vina incasarile pe martie, ca si pe februarie vad ca inceputul e timid, dupa o luna ianuarie destul de buna.

Ar fi fain sa mai fac rost de macar 10 euro pe luna pe Patreon, dar asta e vis, nu poate fi realiate. Cine sa-mi dea mie bani ca sa cieteasca ce? Povestile mele de adormit copii?


Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.