Maine iesim din carantina

DA, uite ca a venit si ziua cea mare, 15 mai – va intra in istorie ca ziua in care romanii au iesit din carantina! Adica ce vom face incepand din noaptea asta la ora 00:00? Ne punem mastile pe fata si iesim la plimbare. Fara hartia aia doveditoare ca mergem cu treaba undeva. Abia astept sa ma intrebe un politai: unde mergeti? Unde vrea muschii mei, bă! Nu stiu daca avem voie la gratare, dar mai conteaza cand stiu ca pot sa merg unde vreau eu, la orice ora, indiferent de varsta? DA, daca vreau sa merg la Kaufland, gata taticule, bani sa am si metru la mine!

Maine iesim din carantina

Deja lucrez la propria mea lista – bucket list, cum ii place Mioarei sa-i spuna. Prima cursa o facem pana la gradina, luam si cainele cu noi, il priponim in fata custii, sa vada si el cum e cand e cand e stare de urgenta. Acum gata, e stare de alerta – punem filmul clasic BD in alerta si ne facem de cap. Cu masca si casca la noi, evident!

Mama ce zi si azi, AMR 1 cum zicea un bun coleg de facultate acum multi ani. Prevad deja zeci de fime pe tema asta, a carantinei. Noi ca nimeni altii, iesim ultimii din UE. Nici aici nu am reusit sa fim printre primii. Bine, ucrainienii ies mai tarziu, deci mai sunt si altii la coada clasamentului. Acum ma intreb, peste granita o fi voie? Nu de alta, dar ma bate gandul sa plec in vacanta, prea am stat doua luni numai in casa.

Ieșim din carantina

Maine ieșim din carantina – 15.05.2020!


Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.