Lupta impotriva Huawei este inutila

China este o tara comunista, asta o stie toata lumea. Atunci de ce atata temere fata de Huawei si atata larghete fata de restul firmelor chinezesti care au impanzit lumea? Azi totul se face la chinezi, iar ei vand sute de produse proprii in domeniul IT. Asa ca zic eu, daca ar vrea sa faca ceva, nu ar folosi doar o firma, in speta Huawei, le-ar folosi pe toate. Uite de aiai nu mai cumpar produse chinezesti de mult – ma refer la telefoane, tablete sau smartphone-uri. La fel cum nu folosesc software rusesc. Din principiu si ca sa ma asigur ca macar 10% sunt acoperit.

Lupta impotriva Huawei este inutila

Lupta impotriva Huawei este inutila atata timp cat consideri ca restul firmelor chinezesti sunt ok. Eu zic ca de fapt le e cam frica de avantul chinezilor in domeniul IT, asa ca au ales cea mai reprezentativa firma si da-i in cap. Ca daca nea caisa ala de la carma Chinei vrea sa ne faca ceva, fii sigur ca ar folosi tehnologia aia secreta in toate produsele produse la ei, nu doar pe cele de la Huawei.

Am zis sa-mi spun si eu opinia, nu de alta, dar ar fi fost pacat sa las sa treaca subiectul asta pe langa mine, fara sa comentez. Cat despre tehnologia 5G, cred ca deja am scris pe tema asta acum ceva timp. O fi ea nociva, o fi necesara si la ce pret? Am jonglat zilele astea cu 4G pe roaming, la un pret de 12 euro/luna. Nu am inteles de ce mi se dau doar 6 GB trafic in roaming, din 15, dar asta e o alta discutie.

Cert este ca la IP TV nu merge cine stie ce, mai ales daca e vorba de transmisie 4K. La browsing este cat de cat acceptabila viteza. Faca acum testul in Romania si vad ca am aceiasi viteza ca atunci cand aveam 100 Mbs de la firma de cablu. Azi acasa am 300 Mbs, care pare si acesta insuficient, mai ales pe WiFi, pe cablu sa zici ca e cat de cat ok. PING-ul e mare, cam 27 acum cand fac testul. Asta e, dai un ban dar nu-l mai ai! Asta daca vrei internet pe mobil si HotSpot pentru laptop.

Huawei

Lupta împotriva Huawei este inutila


Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.