Fratzica Show de pe Electrolizei Baia Mare

Cred ca daca e sa fac un top al celor mai haioase canale de pe YouTube, Fratzica Show de pe Electrolizei din Baia Mare sunt pe unul din primele trei locuri. Tot ei au o serie cu Unguru’ Bulan, pe care va recomand sa le vedeti, iar eu promit ca fac un blog pe Blogger ca sa vedeti cateva emisiuni interesante. Daca vreti sa vedeti asa ceva le gasiti pe „N’am Umor – cele mai tari poante de pe internet”, o colectie de poante marca e4Ro, colectate de pe YouTube.

Fratzica Show de pe Electrolizei Baia Mare

Membrii echipei Fratzica Show: Copilu’, Unguru’ Bulan si evident piciul haios. Astia trei fac mare show, asa cum ziceam ar trebui sa continuie pe aceiasi linie, dar ei vad ca au trecut la un alt nivel. Isi permit daca au 566.000 de abonati, iar fiecare clip al lor are milioane de vizualizari. Dar ca sa ma laud si eu, am un site „online” care a depasit un milion de cititori, zic eu ca am facut treaba buna. Nu stiu de ce dar anul asta cred ca va trece pe locul I pe podiumul de bloguri personale – adica ale mele, nu cu subiecte personale.

De ce fac in continuare bloguri gratuite pe Blogger desi este evident ca nu le voi putea monetiza cu AdSense? Daca stiam eu raspunsul la intrebarea asta deveneam mai ceva ca Sebastian Dobrincu, adica miliardar [ sau milionar ]. Poate ca si sunt daca fac socoteala in ruble. Revenind la Fratzica si prietenii lui, va recomand clipul cu Father Chicken [ Tata Puiu], mai ales daca sunteti pasionati de fotbal. Intre timp eu caut ceva cu care sa fac cateva mii de Karma in plus pe Reddit, am ajuns deja la 1974!

Daca nu era chestia aia cu drepturile de autor imi facem un blog Fratzica, dar cred ca o sa aman decizia asta pentru 2020, anul in care implinesc o varsta rotunda si eu si nevasta-mea, plus o sa aniversam nunta de 30 de ani [ cum i zice ma la sta? ].

luzerii

Luzarii de pe Electrolizei Baia Mare


Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.