Eu iarna nu dorm, nu am somn

Azi m-am trezit la ora cinci sa duc un pachet la un prieten care pleaca la Iasi, evident Teo a uitat sa-l sune aseara, asa ca dupa jumatate de ora de stat in frig, revin acasa – evident l-am sunat si mii-a zis ca e deja pe drum, asa ca o sa trimit pachetul prin posta. Asadar concluzia? Asigurati-va ca nu munciti degeaba, e pacat sa-ti strici somnul, iar eu dupa o trezire matinala bolesc doua zile. Asa-s eu, iarna nu dorm, pentru ca nu-i asa, nu-i ca vara – parca asa zicea un clasic in viata!

Eu iarna nu dorm, nu am somn

Altii nu dorm de griji, eu slava Domnului inca dorm bine, cum pun capul pe perna adorm. Ideea este sa nu te plimbi aiurea-n tramvai, pentru ca nu pierzi doar timp ci si sanatate. Mai sunt 10 zile si trece si februarie, eu am nevoie de cel putin 30 de euro pe zi ca sa inchei luna pe profit – vorba vine, am eu un target si nu vreau sa ies sub el, mai ales ca incasarile se primesc pe 22 luna viitoare, adica in martie. Ideea este ca urmeaza ca in fiecare an sa achit taxele pe masina, revizia tehnica, taxa de drum, etc. Plus plecarea la casa de vacanta, unde avand in vedere ca nu gasesc cumparator, trebuie sa merg an de an macar o luna si jumatate – am de facut 1000 de kilometri dus si evident intors, carte verde, etc.

Gata s-a trezit si Teo si a aflat ca nu am trimis pachetul. Era pentru fiica noastra, o sa-l primeasca peste cateva zile, ca asa-i in tenis, nu e pentru cand se pregateste ci pentru cand se nimereste. Asta nu-i asa de grav pe cum este faptul ca nu stiu ce sa scriu pe ITzone, bine ca am luat domeniul, de scris o sa scriu la Sfantul asteapta! Important este ca aici ajung la 890 de articole, de unde mai iau 10? Site-ul e4Ro sta bine la metrici, am PA 26 si DA 23 [ scadere dtastica se pare dupa ce am pierdut cateva domenii ], eram la peste 30. O sa ne revenim noi cumva, cel putin asa sper. Vezi, eu de aia iarna nu dorm, nu am somn de atatea griji.

Eu iarna nu dorm

Eu iarna nu dorm, nu am somn


Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.