De ce nu-mi pun moaca pe internet?

Nu stiu ce sa zic legat de subiect, multi ma intreaba de ce nu-mi pun moaca pe internet, poze reale cu mine si sotia, copii si cainele. Nu mai zic de vlogging, sa ma filmez in timp ce ma scarpin dupa ureche, cand scot limba sau ling cactusi – cica unu mare vlogger asta facea si uite a primit butonul de aur [ peste un milion de urmaritori ] pe YouTube. Nu stiu, oi fi eu mai timid sau am probleme cu afisarea in moduri penibile pe net. Nu-s nici frumos si nici urat, dar chiar nu-mi place sa ma afisez peste tot [ era o chestie cu garduri si numele tau ], prefer sa stau in anonimat.

De ce nu-mi pun moaca pe internet?

In primul rand nu cred ca sunt o persoana publica, adica cineva a carui figura sa-ti transmita ceva, nu ma gandesc sa concurez nici macar ca primar intr-un sat din Romania – nici macar nu stau in Romania de peste 15 ani, asadar la ce bun sa-mi afisez figura pe interent? Pentru cei care au nevoie de mine exista si varianta sa ne vedem pe Skype, messenger, etc. Desi cu siguranta nu va aduce plusvaloare colaborarii. DA, sunt online cu cateva bloguri de prin 2011, ma refer la domenii proprii, caci din 2008 am tatonat blogurile gratuite – ca romanul mai zgarcit si neincrezator in astfel de investitii.

Ma uit la Carla’s Dreams, nu stie lumea cum aratat dar exista si culmea este apreciat de unii – nu de mine, dar asta e o alta discutie. Dar ca sa nu mai fie discutii, mi-am pus poza mai jos, ghici care-s eu!

Eu și cu mine

De ce nu-mi pun moaca pe internet?


Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.