Dancila s-a promovat de 15 milioane de euro

Bai omule, cand am vazut stirea ca Veorica a cheltuit pentru promovare 15 milioane de euro, am cazut efectiv de pe scaun. Bani pe care in mare parte i-am platit noi, pentru ca legea subventioneaza partidele. DA, ei se plimba si noi platim. Nu e mult, doar pentru PSD dam cate un euro de caciula. Era si chestia aia, da un leu pentru Ateneu, dar pentru Dancila un euro!Evident ca stirea nu ne spune cat au costat si alte partide, ca nu e momentul. Am falat de exemplu ca un minut de aparitie la TV in campanie costa 7.000 de euro! Gata, imi fac televiziune.

Viorica Dancila s-a promovat de 15 milioane de euro

Cum sa platesi ma 2 milioane de euro pentru o firma de consultanta? DA, ca sa vezi minune, eu sunt sigur ca au spalat bani, sau ma rog – i-au dat cadou. Ca numai de bine nu au invatat-o aia pe Veorica. Aveti mai jos o lista cu primele 5 partide care primesc subventii de la stat. Da, aia sunt bani platiti lunar, basca ce primesc cei cu functii. Poate se gandeste cineva sa faca o socoteala cat ne costa alesii astia.

Cat a stat Veorica la PSD pe fotoliu de sef de partid [ si guvern! ]? Pai sase luni. Cand a venit la putere PSD nu avea datorii, la plecare peste sase luni a lasat o gaura cat sa cazi pe jos daca afli. Nici campania lui Iohannis nu a fost ieftina, 18 milioane de lei! Asta nu a dat nimic peste, si uite ca acastigat. Nu pentru ca ar fi el bun, ci pentru ca era contracandidatul naspa.

Partide-cheltuileli

Viorica Dancila s-a promovat de 15 milioane de euro


Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.