Cum sa castigi 5.000 de euro pe luna stand acasa

Vrei sa castigi si tu minim 5.000 de euro pe luna fara sa mai mergi la serviciu? DA, ai citit bine, de acasa si fara s afaci ce-ti zic astia zi de zi pe FaceBook. Nu vinzi nimic, doar distribui ce scriu eu si banii sunt garantati. Ok, hai sa vedem prima varianta. Sa zicem ca esti inntr-o tara vorbitoare de limba franceza sau germana. Ai castigat lozul cel mare, pentru ca exista www.limbafranceza.online si www.limbagermana.online, doua site-uri cu care poti castiga bani stand acasa si distribuind pe reteaua de socializare!

Castigi 5.000 de euro pe luna stand acasa

Inca d ela inceput iti zic ca sunt cel putin trei metode prin care poti sa castigi cei 5.000 de euro pe luna stand acasa. Evident ca mai este o metoda clasica: te angajezi sau deschizi o afacere, dar de ce sa faci asta cand poti pur si simplu sa te distrezi cu prietenii stand pe retelele de socializare? Asadar ai retinut site-urile de mai sus? Intri pe unul din ele si citesti iar apoi distribui ce ti se pare interesant in grupuri de peste 10.000 de persoane – evident unde are legatura cu acea limba [ am mai zis asta! ].

Gata, prima metoda am stabilit care este. Dar ce te faci daca nu gasesti grupuri mari cu limba respectiva? Atunci mergi pe metoda doi, cauti la mine pe site-ul e4Ro un articol despre ce-ti place tie si il distribui in grupuri mari, de peste 10.000 de membri. Daca ai ales bine, ai deja cei 5.000 de euro garantat in buzunar!

Metoda trei de facut bani! Sa zicem ca ai o afacere si vrei sa o promovezi pe FaceBook, postezi in grup si nu se aproba. Ce faci? Simplu, iei legatura cu mine, platesti sa zicem asa un 100 de lei pe luna si ma ocup eu sa distribui in grupurile mele odata pe saptamana! Fac si mai mult, in functie de ce servicii oferi iti mai fac si o pagina pe un super site! GRATIS.

Întrebări și răspunsuri

Cum sa câștigi 5.000 de euro pe luna stand acasă


Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.