Unde a disparut Crin Antonescu?

Cautam azi date despre trecutul lui Crin Antonescu si ce sa vezi? Aflu ca a fost olimpic la istorie, bravo lui as zice eu, daca ramanea in domeniul asta cine stie daca azi nu auzem de el mai mult decat ca fost oponent al lui Basescu. Pacat de liberali ca i-au dat atata mana libera si s-au si aliat cu PSD-ul, cea mai anacronica alianta posibila. Ai sa zici de ce am folosit cuvantul asta asa de pompos? Pentru ca da, in epoca noastra aliante de genul asta nu se fac, poate in Evul mediu era ok, dar acum NU.

Unde a disparut Crin Antonescu?

Pai o zic din prima, ca sa nu va tin pe jar, olimpicul Crin Antonescu a disparul la Bruxelles la fusta nevesti-sii! Aici am ajuns la punctul meu forte, gramatica si cum scriem corect. Deci nu scrieti nevestisii sau nevesti-si ca e gresit! Adica e vorba ne nevasta sa, a lui. Daca le unim, folosim cratima si punem doi i, ca sa fie corect. Gata cu gramatica, revenim la Crin Antonescu. Pe numele sau complet George Crin Laurențiu Antonescu, casatorit cu europarlamentara Adina Vălean. Asa e la unii viata, au noroc – ce nu as vrea sa traiesc eu prin lume ca sotul sotiei mele!

Crin Antonescu a iesit din politica pe poarta din dos, a ramas acolo si mai apare din cand in cand pe la cate o televiziune, dandu-si cu parerea despre cei aflati in prim-planul vietii politice. De ce nu s-a dus el iar la catedra? Pai cine mananca paine de politician nu mai poate reveni la viata de dinainte! Asta e, viata e frumoasa cand stii sa o traiesti.

Cu ce se ocupa azi Crin Antonescu, fostul lider PNL, fost presedinte intermiar, fost sef al mai nu stiu ce institutii? Pai cu nimic, ca si mine de altfel, doar ca eu nu am avut bafta lui, a dat nevasta-mea concurs la Ministerul de Externe, ma si vedeam sot de smecher la nu stiu ce ambasada, vizitand si facand poze. Uite ca nu a fost sa fie. Asta-i viata de blogger, fara noroc!

Crin Antonescu

Unde a dispărut Crin Antonescu?


Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.