Ce imi propun pentru anul 2019

Am intrat cu bucurie in noul an, maine ma pregatesc de un drum pana la Husi, ma duc sa imi vad neamurile si sa petrecem cateva ore impreuna. Apoi eu spre casa, ei probabil iar in Austria la munca. Nu stiu cine poate zice ca este pe drumul cel bun, ei care stau de peste 10 ani in strainatate, sau eu care stau acasa si scriu pe bloguri? El mai are putin si termina casa cu patru apartamente din Iasi pe care o va da cu chirie, eu sper sa am succes cu cel putin un site care sa-i aduca 1.000 de euro pe luna!

Ce imi propun pentru anul 2019

Ma uitam acum pe MOZ si am vazut ca site-ul meu are metricii 24 pentru DA si 26 pentru PA, mult sub ceea ce ar trebui, dar asta este, multe site-uri care ma urmareau au disparut, asadar deja pot zice ca mai noul ClubSeo cu al sau 22 pe linie mai are putin si ma prinde din urma. Evident ca nu e chiar asa de usor, avand in vedere ca 1 punct MOZ se obtine exponential nu liniar.

Ce nu-i place? In primul rand ca e4Ro nu mai apare asa cum era odata – adica cu paginile listate in cautari, dar ce sa-i fac? Am pierdut trenul si nu stiu cum sa-l prind din nou. Mai important mi se pare sa horatasc ce fac cu site-urile gen WebPress.Info – care inca nu au AdSense pe ele. Le mai pastrez, incerc sa le monetizez altfel? Ce va fi om mai vedea, ce a fost zic eu ca a fost bine, am crescut de la an la an chiar spectaculos as zice. Daca reusesc sa mentin trendul o sa fie bine, dar cu siguranta am nevoie de o largire a modului de a face bani.

Bani pe net


Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.