Cati ani are Ghita Ciobanul

Cand am vorbit pentru prima data despre Ghita Ciobanul nu m-am gandit ca va avea un asemenea impact asupra cititorilor si a numarului de vizitatori de pe site. Aproape ca am avut la fel de multi oaspeti ca si vestea ca Bianca Dragusanu a divortat de Victor Slav. Iar daca toate merg asa cum par a fi in showbizz-ul romanesc, in curand o sa aflam despre iubita lui Ghita Ciobanul, altfel nu ar mai fi interesanta emisiunea lui Maruta.

Daca Gogu Ciobanul se tot chinuie sa-si faca prieteni, Ghita Ciobanul e atat de departe, incat chiar am putea deveni invidiosi. Mai ales cand ne uitam la poza in care sta asa de tandru cu o frumoasa blondina langa el. Daca o recunosti pe frumoasa din poza, ce sta asezata langa Ghita Ciobanul, te rugam sa ne spui si noua cine este.

Acum ar fi culmea sa auzim zvonuri legate de Bianca Dragusanu si Ghita Ciobanul, poate chiar acolo a fost de sarbatori sotia lui Victor Slav, sa se destinda la aer curat, printre mioare.  Sau poate ca pe munte s-a blocat masina lui Cristea, fotbalistul, iar Bianca a alergat sa-l ajute cu sfaturi legate de siguranta pe munte in situatii de criza. Adevarul nu-l poate sti decat Ghita Ciobanul, el fiind de fapt singurul care a stat la munte – sau o fi fost in excursie in Qatar – emirat arab din sud-vestul Asiei? Nu, acolo a fost Andreea Marin si cu sotul ei cel nou, caci in Dubai fusese deja cu Banica Jr.

Ghita Ciobanul si iubita

Ghita Ciobanul si iubita


Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.