Cat de greu se pot castiga 100 de euro/zi din blogging

Eu nu am reusit sa castig cu un blog mai mult de 76 de euro/zi – asta s-a intamplat o singura data, pe 4 mai 2018! Mai des am reusit sa zic asa, in jur de 50 de euro/zi, dar nici asta nu s-a intamplat prea des. Asadar 100 de euro pare o provocare pe car eo accept si ar insemna un trafic de peste 10.000 pe ziua respectiva. Iar acest trafic nu este o garantie a castigurilor, pentru ca de exemplu la 11.000 de unici am reusit 42 de euro, ceea ce inseamna ca ar fi trebuit sa trec de 22.000 de vizitatori in ziua respectiva.

Cat de greu se pot castiga 100 de euro/zi din blogging

Daca ai reusi un 100 de euro/zi din blogging, atunci ai avea venituri de peste 3.000 de euro/luna, sau 36.000 pe an! La astfel de sume poti visa la orice, caci ai bani sa investesti si deci sa cresti, sau pur si simplu sa traiesti decent – dupa ce-ti dai darile la sat! Stiti probabil bancul acela cu vise parinte, vise – cam asa e si cu cei 100 de euro pe zi in mod constant.

Ce-mi zice mie experienta despre castigurle din blogging? Ca daca ai rabdare se poate, la mine au crescut veniturile constant, CPC-ul a crescut de cinci ori, deci se poate. Problema este sa adaugi permanent trafic organic pe site – intensiv sau extensiv [ eu as zice prima varianta, adica SEO ]. O idee: daca vrei sa maresti numarul de cuvinte si expresii care aduc trafic pe site, incearca subdomenii nisate. De ce? Ma indoiesc ca vei reusi sa convingi motoarele de cautare ca esti un fel de WikiPedia, unde gasesti raspuns la orice. In schimb daca ai subdomenii ai sanse mai mari: exemplu e-4TV.com – are filme si seriale separat, ambele subdomenii atragand trafic pe nisa lor.

Câștiguri din blogging

 


Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.