Carduri virtuale Revolut

Am fost de curand la o intrunire cu cativa membri de pe SeoPedia si am aflat cat de avantajos este un card virtual de la Revolut, care da – din luna mai s-a lansat si in Romania. La ce ma ajuta un card virtual? Pai in primul rand nu mai risc sa ma trezesc cu el pierdut, iar o chestie faina este ca se genereaza alt card la fiecare plata, adica nu risti nimic pe site-urile mai dubioase. Ai sa zicem asa, un cont bancar gratuit, mult mai sigur decat unele conturi bancare, cu costuri minime si ce este mai interesant, poti  gestiona cu el si criptomonede.

Carduri virtuale Revolut

Am nevoie eu personal, de un card virtual Revolut – sau mai exact mai am nevoie de inca un card bancar? Am sa ma gandesc si am sa analizez oportunitatile, sa vad care este deosebirea intre un card facut doar pentru plati „dubioase”sau online mai putin sigure alimentat doar la o tranzactie – de exemplu ai la aceiasi banca doua carduri, alimentarea se face instant din cel sigur catre cel nesigur – oare ies mai bine cu un card Revolut? Poate ca da, depinde de comisioane, rapiditatea extragerilor din PayPal, etc.

Avantajele unui card Revolut: Aprobare rapida, iar daca confirmi identitatea cu poza carte de identitate + selfie, limita anuala ajunge la 60.000 de euro/lire. Cine este clientul cel mai probabil? Unul cu coturile blocate, cu datorii la firmele de telefonie, executati silit, etc. Un mare avantaj este cursul de schimb la valute, mult mai bun ca cel oferit de bancile traditionale! Ce nu stiu? Cat te costa sa platesti cu cardul in Republica Moldova! Asta pentru mine ar fi sa zic asa – mana cereasca!

Alt avantaj al unui card Revolut: poti scoate 200 de euro de la ATM fara comision. Suna bine, mai ales ca acest card este valabil intre 4 si 5 ani. Pai mai ok decat trei, nu-i asa? Stii ce nu am gasit pe site-ul lor? Cat sunt comisioanele de retragere la ATM-uri in diferite tari non UE. Evident ca poti folosi cardul virtual Revolut doar la platile online, insa cu cel fizic poti plati la magazin, benzinarie sau poti face retrageri de la ATM. Importatnt este cat poti scoate zilnic si ce comisioane sunt. Iesi mai bine decat la casele de schimb valutar [ EURO, USD sau RON ].

Card virtual revolut


Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.