Anul Centenar al Marii Uniri si bloggingul

Pentru bloggeri anul centenarului este foarte ofertant, pentru ca poti sa scrii oricie – poti sa fii pro unire sau contra, poti sa scrii despre moldoveni, unguri separatisti, sau ce-ti mai trece tie prin cap. Intrebarea este ce-ti iese la chestia asta tie in afara de ceva trafic pe site? Oricum trafic inseamna daca nu neaparat bani, semnale catre motoarele de cautare ca esti pe drumul cel bun, adica trust mare – incredere in site, pe viitor inseamna beneficii.

Anul Centenar al Marii Uniri si bloggingul

Mai pe scurt, daca lumea te citeste si mai si rasfoieste site-ul, este de bine! Asadar scrie despre centenar, nu se stie la ce ajuta pe cititor, cu siguranta nu la unirea Basarabiei cu tara mama – de ce mama si nu sora, frate? DA, sunt 100 de ani de cand am fost lasati sa ne unim intr-o tara mare, probabil ca daca azi eram uniti ne era mai bine, sau NU – eu zic ca DA, me era mai bine, pentru ca multi inseamna putere, insa nu stiu daca ne luau americanii in NATO si europenii in UE. Probabil ca DA, pentru ca le era de folos pe traseul Austria – Grecia fara oprire!

De ce nu vom vedea prea curand unirea? Pai pentru ca nu ne miscam, nu ne manifestam decat asa intr-o semi-amortire, daca ne punem in cap insa, o facem in doi timpi si trei miscari. Cine o sa ne opreasca? UE? NU, ca nu au de ce, iar rusii sunt departe – acum, la anul cine stie? Asadar pot sa scriu si eu despre centenar, ca nu ma opreste nimeni, iar asta e ok. Doar ca nu prea am ce sa scriu si asta nu mai e OK!

Centenar 2018


Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.