M-am angajat la Endava, la ce sa ma astept

Cei mai multi se angajeaza la Endava pentru salariu, dar altii isi vad viitorul alaturi de compania IT cu cea mai mare amploare in Romania si Republica Moldova. Din pacate firma este din UK, iar dupa Brexit lucrurile se schimba oarecum rapid in ceea ce priveste colaborarea dintre Uniunea Europeana si britanici. La Endava nu sunt salarii mari, munca este cat cuprinde, iar sansele de a avansa sunt destul de reduse daca nu esti un tip capabil. Inca de la inceput firma a avut baza sau pepiniera in Romania, in 2011 din cei 600 de angajati, jumatate erau in Romania. Au centre in Bucuresti, Iasi si Cluj-Napoca, iar de curand s-au extins si la Chisinau si au mai deschis centre la Timisoara si Brasov. Evident pentru ca acolo sunt tineri capabili si salarii mici.

M-am angajat la Endava, la ce sa ma astept

Precum vedeti in Romania Endava are deja cinci centre in cele mai importante orase, daca adaugam si Chisinaul, deja cred eu ca desi nu sunt date, peste 80% dintre angajati sunt aici. Mai adaugam America Latina, va faceti si voi o idee cam de unde recruteaza Endava mana de lucru ( ieftina! ). Daca esti la inceput de drum poti alege un parteneriat cu Endava, mai trebuie sa fii decis sa nu primesti salariu trei luni cat esti in perioada de internship. N-ai ce face, nu ai experienta si nimeni nu te vrea, asa ca poti opta pentru sansa de a avea de la 600 la 700 de euro pe luna dupa ce trece perioada de practica – si invatare.

Ce zicem noi? Pai ca merita sa-ti incepi viata de programator la Endava, prinzi ceva experienta si apoi vanezi in post mai bun la o companie care plateste bine, sau de ce nu, incepi viata de Freelancer. Un lucru este cert, sunt seriosi, nu ai de ce sa-ti faci griji. Daca vrei sa incepi repede aici e locul cel mai indicat. Acum se lucreaza de acasa, asa ca esti oarecum mai liber – desi liber asta cand nu ai experienta se traduce prin 10 – 12 ore de munca asidua.

angajat la Endava

M-am angajat la Endava, la ce sa ma astept


Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.