La 19 ani Abi Talent are doar 8 clase

Poti sa faci bani si fara scoala? Desigur ar spune Abi Talent, care la 19 ani are doar 8 clase. Posibil ca lipsa scoli sa se datoreze faptului ca tatal sau se ocupa cu puicute si a fost prins, sau poate ca asa e la ei in cartier, o rusine sa ai prea multe clase. Evident ca Abi nu e in topul clasei sale sociale, depasind cu mult numarul de clase ale unui tren personal. Asta nu l-a impiedicat sa aibe succes cu piesa Papuci Gucci – daca ma intrebi pe mine, cred ca are la fel de multe cuvinte cate clase are Abi Talent.

La 19 ani Abi Talent are 8 clase

Mai putine versuri ca melodia lui Abi Talent nu are decat melodia celebra a lui Ovidiu Lipan Tandarica – Magdalena. Asta nu inseamna ca acum nu are succes, a nu se confunda numarul de clase cu suucesul de moment. Cati bani face Abi Talent pe Youtube? Nu asa de multi cum ar vrea el sa se inteleaga, asta mai ales daca-si plateste si taxele [ ma indoiesc, nu e in firea celor din cartierul sau ], dar ma pot si insela – la taxe ma refer, ca la bani garantez ca am ghiciti.

Sincer deja nu-l mai critic asa de mult pe Abi Talent pentru limbaj, un tanar fara educatie nu poate da mai mult de atat. Dar despre ce vorbesc eu aici? Educatie! Cine are nevoie de ea, cand poti sa faci bani cu lopata pe YouTube? Intrenarea e pana cand, ca nu e vesnic. Cu cat faci mai mult la o varsta ai frageda – pe care evident ii cheltuiesti rapid, sa se vada ca ai, cu atat practic ramai mai lefter pe la 40 de ani. Ca asa-i in tenis, pardon – online!

Abi Talent

La 19 ani Abi Talent are 8 clase


Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.