3.000 de euro, un site, o pagina si un grup

DA, cu un site bun nisat, o pagina si un grup atasate pe FaceBook – pagina cu 17 mii de fani si grupul cu peste 19 mii, s-a reusit performanta de a avea 3.000 de euro in putin peste un an de activitate: mai exact din septembrie si pana anul acesta in decembrie. Cineva imi zicea sa vand site-ul cu venitul pe un an, eu zic ca cei 3.000 de euro se recupereaza in anul urmator, dar un site la fel de bun cu greu mai faci. Nu pentru ca e imposibil, ci pentru ca e greu de gasit o nisa la fel de profitabila.

3.000 de euro, un site, o pagina si un grup

Ma intrebau multi cat costa un site in opinia mea, iar eu le ziceam ca mult – evident in cazul in care are venituri de peste 100 de euro pe an. Majoritatea merg pe castigurile pe un an, altii mai darnici ar da choar pe doi sau trei ani. Adica eu ar trebui sa vand site-ul cu 9.000 de euro [ fara pagina si grup, cred ca ar scoate jumatate din banii astia! ].

Sincer sa fiu, l-as vinde dar nu cu 10.000 de euro ci cu 30.000 – in primul rand mai este destul de munca la el, deci castigruile pot creste substantial. Sa primesti de zece ori venitul pe un an este greu, mai ales in Romania – asadar o sa tin site-urile mult si bine. Probabil ca o sa-mi pierd interesul pentru el, veniturile vor scade dar cu siguranta inca 3.000 de euro o sa faca fara mari dificultati. Daca nu-l bag in seama, adica nu prea scriu si nu distribui, ajunge sa zic asa la 150 de euro pe luna – asta ar insemna sub 2,000 pe an. Asa si? Ma costa 50 site-ul, oare merita sa-l tin si sa merg cu banii astia in concediu in Antalia? Eu zic ca da, asa ca aviz amatorilor de site-uri, tineti la pret ca iesiti in castig!

cât costa un site


Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.