Articole diverse

Venituri din blogging la sfarsit de an

In mod evident ca daca o sa scriu doar despre blogging nu o sa mai castig bani din trafic niciodata, dar nu ma pot abtine sa scriu despre asta de cate ori ajung la final de an. Noiembrie a fost mereu o luna buna, iar decembrie mai slaba in ceea ce priveste veniturile – in mod evident ca de Craciun si Revelion nu mai sta lumea sa caute pe net, doar daca nu esti istet si ai un site cu urari, colinde, etc. care sa-ti mareasca veniturile si in decembrie.

Venituri din blogging la sfarsit de an

Site-ul meu sta bine cand vine vorba de gramatica, dsi am scris doar 16 articole pe tema asta, dar ma ajuta sa am un venit constant an de an. Oricum nu despre site-ul e4Ro vorbim acum ci in general despre venitul produs de portofoliul meu de site-uri/blog-uri. Iar in 2018 s-a dublat fata de 2017, cand la randul sau s-a dublat fata de anii anteriori care au fost in rest cam la acelasi nivel. De fapt cam exagerez, a fost o crestere de la an la an de 30 – 35%, nu a fost o dublare.

Daca ar fi la fel in 2019 as fi chiar fericit sa zic asa, adica mi-am atins scopul, mai ales ca am in jur de 10 site-uri/domenii care nu prea produc mare lucru, adica sub 50 de euro anual! DA, platesc degeaba atat numele cat si hostingul, dar ce sa fac? Nu pot sa renunt la ele, imi plac mult – iar planuri am destul de bune, doar ca nu stiu cand o sa ma apuc de munca la ele.

 

Venituri blogging

Venituri din blogging la sfârșit de an


Poate vrei sa citesti si:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.