Tarife

Un Blog pe platforma e-4com este gratuit. Poti alege sa ai un blog in retelele e-4tv.com , e-4tv.info,e-4u.info sau e-4com.info Blogul tau va fi de forma : blogultau.e-4com.info sau e-4tv.com , trebuie doar sa alegi care din cele patru domenii se potriveste mai bine scopului tau.

Pentru numai 1 euro pe luna poti avea insa un blog sau un site in reteaua e4ro.com , poti avea propriile reclame, propriul design si mai ales suport 24/24 si 7/7. Nu ezita sa ne contactezi, suntem aici permanent pentru a mari aceasta retea.

Acum si hosting profesional pe nexthosting.org

Iar ca bonus va oferim posibilitatea de a castiga si ceva bani cu www.linkbucs.com, se plateste suficient de bine inclusiv pe click-uri din Romania! Ca pont (puneti link-urile pe facebook, la poze, sanse mari sa faceti cativa euro/zi!

UPDate 15 aprilie 2013

Reclamele pe e4Ro au crescut ca pret, valoarea minima a unei reclame este de 2,5 euro/luna! Si este in crestere, deci ar fi timpul sa devii client permanent, astfel taxa ta nu va creste in viitoarele 24 de luni!

UPDate 15 aprilie 2014

Incepand cu data de 15 aprilie 2014, pentru a avea reclama pe portalul e4Ro va trebui sa scoti din buzunar 4 euro lunar, insa te asiguram ca merita fiecare cent platit!


Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

2 comments

  • Irina V

    Doresc si eu un blog pe platforma voastra, astept un pret pentru full acces la subdomeniu (nu doresc reclame, etc.). Multumesc anticipat!

  • Cristian Mic

    Am nevoie de ceva articole pentru un blog, astept sa ma contactati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.