Din nou despre venituri din blogging

De cand am inceput sa dau o gramada de bani pe reinnoirea domeniilor – la Godaddy un domeniu .info a ajuns 25 de euro/an, am inceput sa ma uit mai atent la veniturile din blogging. Per total evident ca stam bine, dar am cateva domenii/site-uri  care nu-si prea castiga dreptul la viata. Anul acesta am strans peste 1 milion de vizualizari, mai exact pana azi 1.282.309 vizualizari ale paginilor mele, ceea ce nu este rau deloc. Pacat ca CPC-ul difera atat de mult intre tarile de unde vin vizitatorii.

Din nou despre venituri din blogging

Veniturile din Romania abia daca ajung la 13%, desi la trafic este jumatate. Asta-i viata, desi scrii in limba romana, trebuie sa te adresezi in mare parte romanilor din alte zone, evident nu celor din Moldova, acolo sunt sume si mai mici. Din 40 de domenii 15 merg ok, chiar mai bine decat speram, insa mai sunt restul care abia de-si dubleaza investitia in bani – nu mai punem munca, etc.

Daca mai adaug ca pentru a le tine online am luat doua laptopuri noi, desi unul era sa zic asa destul de nou, dar avea doar 4 GB de memorie RAM iar HDD-ul era mereu la 100% in functionare – aici cred ca am prins ideea, ar fi trebuit sa dezactivez folosirea lui pe post de memorie RAM! Ar fi fost ceva, daca nu aveam si RAM-ul plin mai tot timpul, evident din cauza instantelor de Google Chrome deschise in permanenta!

O chestie buna, WiFi-ul este de ultima generatie, deci merge la 5G si merge bine – 300 Mb/s in loc de 100 prin cablu sau mai putin pe WiFi. Cum stam cu doua laptopuri si doua telefoane mereu online, nu mai zic ca mai deschidem si tabletele, era URGENT nevoie de un UpDate!

ASUS-541U


Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.