Writer

Cum sa faci trafic de peste 10.000 de unici pe zi?

Stii care este cel mai citit blog din Romania in 2019? Pai este destul de simplu sa afli, cel putin din statisticile oficiale pe Trafic.ro sau T5. Ma uit cu groaza ca unii au intr-o zi trafic egal cu al meu pe o luna! Iar eu vizez sa trec de acel o mie de unici, care nu depaseste stadiul de vis. Evident ca asta cu 10 mii nu e cel mai citit, am vazut un bloc cu peste 22.000 de unici pe zi! Chiar daca nu pare real, ma refer la subiectele abordate, uite ca macar comentarii au cu sutele. Iar la comentarii nu sunt link-uri, deci lumea chiar sta si scrie acolo diverse. Banalitati, evident.

Cum sa faci trafic de peste 10.000 de unici pe zi?

O idee bizara: or fi 10.000 de unici pe zi sau de fapt sunt cam tot aia in fiecare zi? Pai la un calcul simplu, rezulta ca ar cam fi 300.000 de unici pe luna, sau 3.000.000 pe an, ar cam avea de unde, desi ma indoiesc ca jumatate din romani stau pe blogul cu pricina. Numai eu intru de trei ori pe saptamana in cautare de subiecte, nu gasesc dar recidivez.

Invidia, asta este cu siguranta cea ce ma roade – ce ar mai putea fi? Culmea este ca va trebui intr-o zi sa ma apuc de treaba pe DigitalPress si WebPress, le tin degeaba de atata vreme – mai ales al doilea, care dupa ce a fost acceptat pentru AdSense ar trebui sa inceapa in sfarsit sa produca ceva bani adevarati.

Sa ma apuc sa scriu despre horoscop sau ceva retete culinare? Evident ca nu pare o idee buna, asa ca poate ar fi indicat sa scriu despre cum ne uitam noi la posturile TV romanesti in Italia, Franta sau Danemarca! Hai ca nu era o idee rea, am zis una si am facut alta, am mers pe Suedia! Chiar sunt curios ce iese!

Mass media online


Poate vrei sa citesti si:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.